Photography by kanoweb

Vaarafspraken maken?

In verenigingsverband wordt het als een vanzelfsprekendheid ervaren met elkaar af te spreken om samen met kano of kajak een lekkere toertocht te varen. Via whats-app, mail, de verenigingswebsite, facebook of in het clublokaal wordt plaats en tijd met elkaar afgesproken.

afspreken en samen kanovaren Wat nu als je buiten verenigingsverband eens een keertje wil opvaren met andere vaarders?
Een keer samen varen in een andere "setting". Een behoefte waarin sommige vaarders zich graag in vinden. Zo onstaan vaak hele leuke initiatieven, al dan niet via het web. En steeds meer via Facebook. Helemaal prima, goed voor de kanosport. En.. het mooie is, onderweg steek je al varend ook nog wat van elkaar op:

Kanoforum.nl
- Was met wekelijkse vaarafspraken in álle disciplines eigenlijk de beste plek voor kanovarend Nederland om af te spreken. Maar is helaas ter ziele.

Zeekajakforum
- Voorziet nog in aankondigingen van o.a. excursies en tochten plus een algemene zeekajak kalender.

Solokano.nl
- Met vaarafspraken voor open kanovaarders die onderweg graag wat aan hun techniek schaven (solo én tandem). Echter ook hier hier heeft facebook zijn intrede gedaan en zijn de gewilde KanoKollege's niet meer te vinden.

Kanomaatje.nl
- Kanomaatjes die kanovaren en wat er bij komt kijken leuk vinden. Geen kilometervreters. Gewoon lekker varen. Aanmelden via contact op kanomaatje.nl.

Ally Vouwkano Facebookgroep
- Allyvaarders delen kennis met elkaar en spreken af voor een toertje of meer..

Ken je meer van dit soort initiatieven? Laat het ons eens weten