Canoe & Photography by Kanoweb.nl

Solokano.nl in een nieuw jasje!

Ruim twee jaar.. tien jaar op het web en vele nieuwe solovrienden verder verdient Solokano.nl een heuse "make-over". Met een nieuwe uitstraling hoopt Solokano.nl zowel leden, vrienden, belangstellenden én aspirant solovaarders op een transparante wijze te interesseren voor de vele facetten van het open kano solovaren.

solokano website

... Lees verder:
Solokano.nl in een nieuw jasje!

Solo FreeStyle Canoeing

Jezelf elegant en beheerst met je kano bewegen, een worden met je peddel en boot, het water als vertrouwd medium.
Dat is FreeStyle Canoeing: sport, kunst, meditation of expressie.

Je leert de physicalische wetmatigheden van het water begrijpen en te benutten, brengt lichaam en geest in harmonie en beweging. Wie dit ooit heeft ervaren kan zich aan de fascinatie van het FreeStyle Canoeing niet meer onttrekken.

... Lees verder:
Solo FreeStyle Canoeing

Kanoweekend Weerribben

Zul je net zien. Het houdt een keer op met al die zwoele dagen van de afgelopen weken. Half November, een gepland weekendje kanovaren in de Weerribben. Flinke wind en regen in het vooruitzicht. Aan diegenen die om deze reden hebben afgezegd: "Jammer dat je er niet bij was. Het was een Superweekend!"

... Lees verder:
Kanoweekend Weerribben

Vaarafspraken op Solokano.nl

solokano Tijdens het Open Kano Treffen (alweer september 2015) laten zich opvallend veel solovaarders zien. Voor dit weekend dan ook als échte als solovaarder. Enkele vaarders vinden dat de huidige "periode van stilte" op de website solokano.nl nodig moet worden doorbroken.

... Lees verder:
Vaarafspraken op Solokano.nl

Geen oliebollentocht

kanoroute Rondje Zutphen Rondtocht; plm. 17 km.; Kanokar mee; Start-eind: Berkelvonder Warnsveld - IJsselkade Zutphen - IJssel - Twentekanaal - Afleidingskanaal - Berkel

Elk jaar opnieuw de drukste dag tussen de Kerst en Nieuwjaar. Tradities doorbreken is vaak moeilijk, je bent er zo vertrouwd mee. Maar dit jaar toch écht eens wat anders dan vroeg op om oliebollen te bakken voor de gasten: Een lekker wintertoertje varen rond Zutphen. Peddels, vest, reservekleding, alles ligt al klaar. Nog even een kan warme koffie voor onderweg en wat broodjes. De kano op de kar en ik ben op weg. Het vroege winterzonnetje tegemoet.

Kanovaren Stuw Kapperallee

... Lees verder:
Geen oliebollentocht

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>