Photography by Kanoweb.nl

Photography by Hidde Huisman

Photography by Kanoweb.nl

Photography by Kanoweb.nl

Photography by Kanoweb.nl

Photography by Kanoweb.nl

Photography by Nick Dennis

Open Kano Festival 2021

Verspreid over de velden en het water van de jachthaven in Ossenzijl vinden zóveel mooie kano-activiteiten plaats. Wat een prachtig open kano weekend. Een feest waar elke peddelaar zich thuis voelt en welkom is.

OKF 2021 Onderonsje tussen Arman en Pieter

Wisseltrofee

Binnenkort gaan we Mark Maier verblijden met de prachtige open kano wisseltrofee "verdienstelijk voor de sport". Door Mark's altijd actieve inzet, passie en duidelijke uitleg over uiteenlopende onderwerpen binnen onze sport, met name FreeStyle, verdient de trofee beslist een pronkplaats bij hem thuis.

Alle kanovrienden meer dan dank voor jullie aanwezigheid, deelname, support en gezelligheid. We kijken uit naar het volgend jaar, treffen elkaar aan de waterkant, en hopen tussendoor nog veel tips en mooie peddelplekken met jullie te delen viakanoweb.

Lieve peddelvrienden.. tot ziens op of aan het water!
Liebe Paddlefreunde.. bis nächtes Treffen!
Dear paddlefriends.. See you next year!
Team Kanoweb

Impressie in beeld OKF 2021

FreePaddling Genieten van écht Zweeds hout en peddelen vanuit je gevoel.

Het Open Kano Festival 2022, staat gepland op vrijdagavond 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022. Een jaarlijks moment om "spontaan" onze kennis over het open kano varen te delen, over kano's, peddels, vaartechnieken en alles wat je maar kunt bedenken wat nodig is wanneer je met een open kano op pad gaat. Het Open Kano Festival is inmiddels een Treffen van formaat tussen vrienden, nieuwkomers, professionals en verkopers. Check tegen die tijd beslist even de website voor alle nieuwtjes.